Veel persoonlijke aandacht van de uitvaartondernemer. Alles prima geregeld.

Familie Beuink en Visser

De heer Wachtmeester, is naast zeer bekwaam sociaal zeer vaardig. Hij straalt ondersteuning uit en geeft daar waar gewenst goede aanvullende informatie/tips om de hele uitvaart tot een succes te leiden. Hij voelt goed de sfeer van de bespreking met de nabestaanden aan en mengt zich daar vervolgens op een correcte manier in.

V.P.J. Bilman

Prettig en persoonlijk contact. Hans blijft rustig, geeft input en ideeën en laat de beslssingen volledig aan de nabestaanden over. De uitloop van de dankdienst en het feit dat wij daardoor te laat bij de begraafplaats kwamen, heeft opgeen enkele manier tot druk op ons geleid. Hij gaf ons de ruimte om gewoon in ‘ons tempo’ door te gaan. Al met al heeft hij ons geholpen een mooi en goed afscheid te creëren waarop wij zeer tevreden terugkijken.

Erik van Leeuwenstijn

Mijn vrouw had eerder al gezegd dat als we een uitvaartverzorger nodig hadden dat we Wachtmeester wilden hebben en daar was ik het mee eens.

H. Aalders

We hebben in korte tijd tot twee keer toe gebruik gemaakt van de diensten van Hans Wachtmeester. Tot twee keer toe heeft hij laten zien over bijzondere eigenschappen te beschikken. Chapeau!

Fam. Scholten

Hans Wachtmeester geeft je rust in deze moeilijke tijd.

J. Jansen-Bouwman

Zeer goede begeleiding. Er straalde veel rust uit van hem en dat was voor ons erg belangrijk. Hij dacht mee over alles waar we hulp bij nodig hadden en adviseerde waar nodig. Alles was tot in de puntjes geregeld. Heel fijn om op deze manier samen het afscheid te kunnen nemen. Nogmaals hartelijk dank daarvoor. 

J. Heldoorn

Zeer vriendelijke en meelevend man. Zou hem zo weer vragen Prima geregeld, factuur exact als voordien opgegeven. Helemaal top.

A.W. ten Dam

Als familie zijn we erg tevreden over de professionele en betrokken wijze waarop dhr. Hans Wachtmeester ons heeft geholpen bij een passend, persoonlijk en waardig afscheid van onze vader.

H. Versluis

Dhr. Wachtmeester is een innemende en vakbekwame man. Wij raden een ieder aan om, indien nodig, gebruik te maken van de diensten van deze man. Hij heeft persoonlijk aandacht hoog in het vaandel staan.

Desiree Scholten-Schuurman