Na een overlijden kunt u het gevoel krijgen dat u wordt overstelpt met keuzemogelijkheden. In redelijk korte tijd moeten er veel beslissingen genomen worden. Het is natuurlijk fijn als er vóór een overlijden al doorgesproken is hoe en wat iemand graag wil, maar niet iedereen kan dat.

Voor wie wel het een en ander vast wil leggen, is er de mogelijkheid een zogenaamd wensenboekje te downloaden en in te vullen, waarin u aangeeft hoe u uw uitvaart graag verzorgd wilt hebben. Het is aan u wat u vast wilt leggen of wat u aan uw nabestaanden over wilt laten.
Aan de hand van dit wensenboekje is het goed mogelijk een voorlopig kostenoverzicht te maken. Neemt u daarvoor contact op via telefoon +31 74 3030 290 of e-mail info@hanswachtmeester.nl.

Is er voor een overlijden niets vastgelegd? Ook dan is er na het overlijden ruim voldoende tijd om alles te bespreken.
Eén van de eerste keuzes die u maakt is die tussen begraven en cremeren. Vervolgens komen de keuzes voor een uitvaartkist, voor rouwdrukwerk, voor bloemen, of u op de dag van de uitvaart gebruik wilt maken van dragers, van vervoer, of u een advertentie wilt plaatsen, of u bepaalde muziek en/of video’s wilt gebruiken, enzovoort.

Hans Wachtmeester kan en wil u hierin begeleiden en adviseren.